zhiteli-krivogo-rogu-viyshli-na-protest-do-mistsevoyi-teplotsentrali

Жителі Кривого Рогу вийшли на протест до місцевої теплоцентралі

 • 15728 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. У Кривому Розі під адміністрацію "Криворізької теплоцентралі" прийшли учасники мітингу, які вимагали звільнення глави підприємства Павла Савчука. Про це 27 січня пише "СтопКор", передає УНН.

Місцеві жителі заявили, що в школах і дитячих садах холодно, а плата за опалення в невеликій квартирі становить близько 3 тис. грн.

За інформацією активістів, всередину не пустили не тільки тих, хто прийшов на прийом до в.о. керівника теплоцентралі, але також і голову профспілки Анатолія Чалого.

"Сьогодні ми як представники громадськості прийшли підтримати людей, висловити свою громадянську позицію і донести ситуацію до Кабміну і ЗМІ. Чому саме під керівництвом Савчука відбуваються ці зловживання, прорив магістралей, розкрадання коштів?" - зазначив правозахисник громадської організації "Стоп корупції" Олександр Омельченко.

За інформацією ЗМІ, ініціював призначення Савчука заступник голови Фонду держмайна України Денис Кудін. Активісти заявили, що за час керівництва Савчука з підприємства звільнили майже 1 тис. фахівців, тому колектив звернувся по допомогу до керівництва країни і профільних відомств, а також до правоохоронців і Фонду держмайна.

Якщо вимоги не будуть виконані, жителі обіцяють зробити протест безстроковим.

Українські Національні Новини

Суспільство