zhiteli-zolotogo-ta-katerinivki-pidtrimuyut-rozvedennya-sil-vereschuk

Жителі Золотого та Катеринівки підтримують розведення сил – Верещук

 • 10742 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. За словами члена Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Ірини Верещук, жителі населених пунктів Катеринівка та Золоте-4 підтримують розведення військ і мають проукраїнську позицію. Про вона повідомила під час брифінгу за результатами візиту в Золоте, передає кореспондент УНН.

"Люди дуже обізнані з ситуацією, вони підтримують розведення. Ми це вчора мали змогу побачити, почути і в прямому ефірі поговорити з ними. Вони абсолютно проукраїнськи налаштовані, розуміють і усвідомлюють те, що з ними сьогодні відбувається. Довіряють українській владі й українській армії", - сказала Верещук.

За її словами, під час візиту членів уряду до ділянки розведення військ, було верифіковано посилені загони Нацполіції, які цілодобово здійснюють чергування та перебувають постійно на ділянці розведення.

"Якщо коротко охарактеризувати і підвести риску нашого вчорашнього візиту – люди знаходяться в задовільному стані, їхній психоемоційний стан є задовільний, матеріально-побутові умови є задовільними, вони бачать і відчувають підтримку центральної влади, особлива подяка місцевій владі", - сказала Верещук.

Нагадаємо, у районі розведення військ перебуває два населених пункти – Катеринівка і Золоте-4. На потенційній ділянці розведення на території с. Катеринівка перебуває 150 осіб, з них 7 дітей.

Українські Національні Новини

Суспільство