zhiteliv-luganskoyi-oblasti-napoleglivo-prosyat-negayno-zalishiti-potentsiyno-nebezpechnu-zonu-v-evakuatsiynikh-avtobusakh

Жителів Луганської області наполегливо просять негайно залишити потенційно небезпечну зону в евакуаційних автобусах

 • 289444 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Facebook закликає громадян області негайно залишити потенційно небезпечну зону в евакуаційних автобусах. Про це повідомляє УНН.

Цитата

"Наступний тиждень може бути важким. Може бути останнім, коли у нас ще є шанс Вас врятувати. Наступ. Як це станеться? Напевно, по-фашистськи традиційно вранці, коли Ви розплющите очі в бомбосховищі від жахливого гуркоту", – вказано в повідомленні.

Деталі

Глава ОВА наголосив, що українські військові готові зустрічати окупантів та твердо стоять на обороні регіону. Але мирне населення істотно ускладнює можливості ЗСУ, адже тоді армії необхідно думати, як не наразити на небезпеку життя простих українців.

"Ті, хто щодня ризикує, вже на межі. Порожній евакуаційний автобус – це зневага до життя поліцейського, рятувальника, волонтера та багатьох інших. Бачили новий Сєвєродонецький цвинтар? Більше щодня… Ми не хочемо копати могили, ми хочемо жити та розвиватися! Прийміть це рішення. Цей тиждень може багато чого вирішити. Коли Перемога? Кожен з нас може вплинути на це", – підкреслив Гайдай.

Нагадаємо

Донеччина: від обстрілів окупантів загинуло 2 людей, 4 одержали поранення.

Українські Національні Новини

Суспільство