zhitelku-zaporizhzhya-suditimut-za-zaminuvannya-budivli-sbu

Жительку Запоріжжя судитимуть за "замінування" будівлі СБУ

 • 10529 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Мешканка Запоріжжя, яка повідомила про неправдиве мінування будівлі СБУ, постане перед судом. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Запорізької області.

Запорізькою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом завідомо неправдивого повідомлення про підготовку вибуху.

Правоохоронцями встановлено особу, яка у вечірній час повідомила черговому відділення поліції про можливе мінування будівлі Управління Служби безпеки України в Запорізькій області.

Злодійкою виявилась 29-річна громадянка, жителька міста Запоріжжя, яка на момент скоєння злочину перебувала у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Жінці повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч.1 ст.259 КК України, а саме завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху. Також, зазначеній громадянці обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Справу псевдомінерки направлено до суду, за вчинення цього злочину передбачено покарання – до шести років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП