zhitelya-kramatorska-suditimut-za-sprobu-vbivstva-politseyskogo

Жителя Краматорська судитимуть за спробу вбивства поліцейського

 • 10405 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. На Донеччині судитимуть місцевого жителя за замах на вбивство поліцейського. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

Встановлено, що увечері 1 січня цього року на одній із вулиць міста Краматорська між шістьома чоловіками, які знаходились у стані алкогольного сп’яніння, виникла сварка, що заважала громадському порядку.

У цей час 24-річний співробітник поліції, який проходив повз та не перебував на службі, з метою заспокоїти компанію, зробив чоловікам зауваження. Проте у відповідь один із них умисно наніс поліцейському удар обухом сокири по голові.

Лише втручання іншого чоловіка не дало зловмиснику змоги завершити свій злочинний умисел та врятувало правоохоронцю життя. Внаслідок зухвалого нападу поліцейський отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом лівої тім'яної кістки і забій головного мозку.

Правопорушника було затримано та заарештовано, його дії кваліфіковано за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 (замах на умисне вбивство) КК України.

Наразі обвинувальний акт прокуратурою спрямовано до суду для розгляду по суті. За скоєння вказаного злочину 38-річному чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, екс-співробітника СБУ засудили до 13 років за вбивство.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП