zhitelya-rivnogo-zatrimali-za-vbivstvo

Жителя Рівного затримали за вбивство

 • 7110 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Поліція Рівного затримала 22-річного чоловіка за вбивство товариша. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Рівненської області.

Сьогодні, 15 грудня, близько 10-ї години в Рівному на вулиці Петрусенка з явними тілесними ушкодженнями на сходах свого будинку сусіди виявили закривавлене тіло 56-річного господаря.

Особу, причетну до вбивства, правоохоронцям вдалося встановити практично одразу по прибуттю на місце події. Ним виявився 22-річний рівнянин, який проживає в цьому ж кварталі. Встановлено, що напередодні вони спільно розпивали спиртні напої, між ними виникла суперечка. Обоє раніше судимі і перебували в місцях позбавлення волі, що і слугувало подальшому скоєнню злочину. Зловмисника затримано за місцем проживання та доставлено до поліції.

Затриманий свою вину визнає та дає покази. Тіло загиблого направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи.

Поліцією розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Затриманому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП