zhitelyam-khersonschini-povidomleno-pro-pidozru-u-torgivli-lyudmi

Жителям Херсонщини повідомлено про підозру у торгівлі людьми

 • 13516 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Трьом жителям Херсонської області повідомлено про підозру у торгівлі людьми. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу прокуратури АР Крим.

"У ході досудового розслідування здобуто докази причетності до вчинення кримінального правопорушення трьох мешканців Херсонської області у зв’язку із чим зазначеним громадянам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України (торгівля людьми)", - йдеться в повідомленні.

Так, досудовим розслідування встановлено, що підозрювані починаючи з 2013 року підшукували та вербували моряків, які перебували у скрутному матеріальному становищі, з-поміж мешканців тимчасово окупованої території АР Крим та інших регіонів України. Надалі, підозрювані, шляхом обману експлуатували моряків в якості членів екіпажів для перевезення нелегальних мігрантів морським шляхом з території Турецької Республіки до країн ЄС.

На даний час вживаються заходи спрямовані на обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Нагадаємо, кримські поліцейські та прикордонники на території Херсонської та Миколаївської областей викрили схему вербування громадян України для переправлення мігрантів до країн ЄС.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП