zhitloviy-kompleks-scandia-opublikuvav-noviy-fotozvit-budivnitstva-2

Житловий комплекс Scandia опублікував новий фотозвіт будівництва

 • 8985 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Опубліковано новий фотозвіт будівництва найбільшого житлового комплексу регіону — ЖК “Scandia”, повідомляє УНН.

Станом на грудень зведено вже сім поверхів житлових будинків. Нагадаємо, 2017 році ЖК Scandia вводить в експлуатацію першу чергу будівництва.

“У нашому скандинавському містечку немає хмарочосів. Фасади будинків обладнані великими панорамними вікнами, щоб ваші квартири завжди були наповнені світлом. А гострі дахи спроектовані таким чином, щоб сніг не накопичувався на них взимку”, — відзначили в ЖК “Scandia”.

Крім житлових будинків, в комплексі передбачено велику громадську зону. Зони відпочинку для дітей та дорослих, велосипедні доріжки, дитячі та спортивні майданчики, майданчики для вигулу собак, місця для занять йогою, амфітеатр для концертів, парк з озером, зона для барбекю — і це далеко не повний перелік місць для дозвілля.

“Тільки в нашій парковій зоні буде розташований амфітеатр для концертів і літніх фестивалів, а також майданчик для ярмарків і свят. Вам завжди буде, чим зайнятися, навіть не виїжджаючи за межі міста”, — розповіли в компанії.

Розвинена інфраструктура, оптимальні планування і висока якість будівельних матеріалів робить проект привабливим для постійного проживання. Особливу увагу в ЖК “Scandia” буде приділено системі безпеки.

“Для нашої команди безпека — понад усе. Саме тому в ЖК "Scandia" буде встановлена система контрольованого доступу з цілодобовим відеоспостереженням містечка. Вас не потурбують без Вашого відома”, — підкреслили в компанії.

На першому етапі буде побудовано 492 квартири: 251 однокімнатна, 175 двокімнатних та 66 трикімнатних. При цьому квартири на першому поверсі матимуть власну терасу, а на останньому — висота стель досягає 6 метрів.

Більш детальну інформацію про ЖК “Scandia” можна дізнатися на сайті компанії або у відділі продажів за адресою: м.Бровари, вул.Богунська.

Українські Національні Новини

Суспільство