zhodnikh-zayav-pro-vidstavku-ya-ne-pisav-goncharuk

Жодних заяв про відставку я не писав - Гончарук

 • 14856 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що жодної заяви про відставку він не писав. Про це він повідомив під час брифінгу у понеділок, 2 березня, передає кореспондент УНН.

Відповідаючи на питання журналіста, чи писав він заяву на відставку і чому, Гончарук зазначив: "Я станом на цю хвилину жодної заяви не писав".

"Очевидно, з цього приводу у нас будуть консультації із Президентом, із парламентом", - додав він.

Нагадаємо, 37% українців проти відставки прем'єр-міністра України Олексія Гончарука і вважають, що Кабмін повинен продовжити свою роботу під його керівництвом. 

Водночас на 4 березня скликають позачергове засідання Верховної Ради, де, як очікується, розглянуть питання Кабінету міністрів.

До цього низка ЗМІ із посиланням на непідтверджені джерела в українському уряді повідомили, що Президент Зеленський розглядає кандидатуру колишнього віце-прем'єра Сергія Тігіпка на посаду прем’єр-міністра. Зеленський згодом і сам підтвердив, що мав зустріч з Тігіпком. Сергій Тігіпко двічі був віце-прем’єром (в уряді Павла Лазаренка в 1997-1999 роках та в уряді Миколи Азарова в 2010-2012).

Водночас КСУ за день до засідання Ради розгляне законність люстрації.

Українські Національні Новини

Політика