zhodnykh-sliv-pro-nastup-na-kharkiv-vid-kerivnyka-op-ne-lunalo-v-op-prokomentuvaly-interviu-yermaka

Жодних слів про наступ на Харків від керівника ОП не лунало: в ОП прокоментували інтерв’ю Єрмака

 • 32701 переглядiв

Радник з питань комунікацій керівника Офісу Президента пояснила, що заяву Андрія Єрмака про можливий наступ росії на Харків було неправильно інтерпретовано, оскільки він говорив лише про ракетні удари по місту.

Радник з питань комунікацій керівника Офісу Президента Дарія Зарівна роз’яснила нещодавну заяву Андрія Єрмака, зокрема і щодо можливого наступу росіян на Харків. Про це Зарівна написала в Telegram-каналі, передає УНН.

Деталі

"У матеріалі Politico мова йшла про ракетні удари по Харкову. Це місто для росії зараз стає головною ціллю для ударів. Але жодних слів про наступ на Харків від керівника ОП не лунало", - повідомила Зарівна.

Контекст

Politico писало, що голова Офісу Президента України Андрій Єрмак в інтерв'ю розповів, що вважає північно-східне місто Харків найімовірнішою метою для головного напрямку наступу.

"Ми знаємо, що путін готує нову хвилю мобілізації, і вважаємо, що нові контрнаступальні операції росіян можуть початися наприкінці травня або на початку червня. Звичайно, ми повинні бути готові до цього", - сказав Єрмак.