zhorstoke-vbivstvo-na-kharkivschini-telefon-zhertvi-prodali-u-kiosku

Жорстоке вбивство на Харківщині: телефон жертви продали у кіоску

 • 12488 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Телефон зґвалтованої та жорстоко вбитої у листопаді минулого року у Харківській області 15-річної дівчинки продали в одному з торговельних кіосків у Харкові. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації обласного управління поліції.

"В рамках розслідування даного кримінального провадження поліцейські також встановили, що 13 грудня 2018 року невідомий чоловік збув мобільний телефон убитої дівчини в одному з торговельних кіосків в переході станції метро "Індустріальна", – йдеться в повідомленні.

Наразі поліцейські розшукують невідомого, який може бути причетний до скоєння вбивства дівчини 2 листопада 2018 року в смт Покотилівка Харківського району.

Нагадаємо, правоохоронці Харківщини розшукують підозрюваного у жорстокому вбивстві 15-річної дівчини. Про зникнення дитини поліції повідомила її мати. Під час пошуків тіло дівчини знайшли в лісосмузі в селищі Покотилівка. За висновками експертів, її зґвалтували та задушили. Окрім того, у загиблої зникла сумка з особистими речами.

Крім того, до проведення пошукових робіт біля смт Покотилівка у цьому кримінальному провадженні залучали бійців Нацгвардії України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП