zi-stolichnogo-vishu-evakuyuvali-3-tisyachi-osib-cherez-zagrozu-vibukhu

Зі столичного вишу евакуювали 3 тисячі осіб через загрозу вибуху

 • 13012 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Через повідомлення про "замінування" із столичного вузу евакуйовували близько 3000 осіб. Спеціалісти під час обстеження приміщення та прилеглої території небезпечних предметів не виявили. Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Києва, передає УНН.

За інформацією правоохоронців, у п’ятницю до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про замінування одного із столичних вузів, розташованого на вулиці Юрія Іллєнка. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи та екіпажі патрульних.

Правоохоронці провели евакуацію осіб та ретельну перевірку будівлі і прилеглої до неї території. Після обстеження небезпечних речовин та предметів спеціалістами виявлено не було.

Повідомляється, що на час перевірки евакуйовували близько 3000 осіб.

Подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють особу, які здійснила неправдиве повідомлення.

Зазначимо, за вказаною адресою у Києві розташовані Інститут Міжнародних Відносин Київського Національного ун-ту ім. Т.Шевченка, а також 5-й корпус Київського національного економічного університету.

Як повідомляв УНН, в Одесі поліція перевіряла повідомлення про замінування Одеського морського торговельного порту.

Українські Національні Новини

Київ