zibrali-zbrod-po-vsomu-rostovu-yakiy-maroderyat-sam-u-sebe-sbu-viklala-perekhoplennya-instruktora-rf-pro-novobrantsiv

"Зібрали зброд по всьому Ростову, який мародерить сам у себе": СБУ виклала перехоплення інструктора рф про "новобранців"

 • 379282 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. Один із військових інструкторів рф скаржився на нову партію новобранців, яких зібрали по всьому Ростову. Він заявив, що вони мародерять самі у себе. Про це свідчить телефонна розмова, яку перехопила Служба безпеки України, інформує УНН.

Цитата

«Росія зазнає важких втрат від українських захисників, тому для поповнення свого війська не гребує ніким», - йдеться в повідомленні.

Деталі

У СБУ повідомляють, що один із військових інструкторів рф скаржився у телефонній розмові, що нова партія новобранців, м’яко кажучи, не зовсім придатна для війни: «Как сказал полковник, 10 дней назад собрали сброд по всему Ростову. Там наркоманы, деды и проститутки, бл*дь, в мужском виде…».

За його словами, «новенькі» так багато чули про мародерство передових груп окупантів, що замість вогневої підготовки «відточують навички» грабіжництва. Причому прямо на тренувальних базах рф.

«Мы думали оставить катера возле института. Я подошел поговорить с их старшим – там какой-то зам дивизии был… Пока я с ним общался, поворачиваемся: какой-то долб*б из них уже разбирает катер! Просто на ровном месте! Там народ настолько пиз*анутый... Они мародерят сами у себя!» – обурюється інструктор.

«Хоча, можливо, це просто у них спрацьовує інстинкт самозбереження – розікрасти власну техніку, щоб не їхати на війну. Бо в Україні на них чекають лише смерть і ганьба», - зазначають в СБУ.

Доповнення

Розвідка повідомляла, що мобілізованих військовослужбовців російської федерації забезпечують списаними та непридатними бронежилетами.


Українські Національні Новини

Суспільство