zidan-pro-final-lch-shansi-komand-rivni

Зідан про фінал ЛЧ: шанси команд рівні

 • 8120 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан напередодні фіналу Ліги чемпіонів проти "Ліверпуля" дав передматчеву прес-конференцію на якій згадав про непросте тренерське завдання, а також назвав футбол простою грою, інформує УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Люди можуть міркувати, хто фаворит, але ми знаємо, що в цьому матчі немає фаворитів. Шанси команд рівні, як і в будь-якому фіналі. Ми повинні показати свою гру і постаратися перемогти. Ми не вважаємо себе фаворитами і не думаємо, що перемога повинна дістатися саме нам", - наголосив француз.

Фахівець розповів про те, що для нього представляє футбол.

"Футбол - проста гра в моєму розумінні. На поле дві команди. Ти розумієш, що суперник може доставити тобі проблеми, і намагаєшся це контролювати. Потім, володіючи м'ячем, ти вже сам намагаєшся створити супернику проблеми своєю грою. Попереду важкий матч. Ми хочемо, щоб завтра у нас було якомога менше проблем, але попітніти безумовно доведеться", - зауважив Зідан.

Про заміни: "важко робити вибір. Саме непросте заняття для тренера - вибрати стартовий склад, особливо на фінал. Одні не потраплять навіть на лавку, інші так і залишаться в запасі. Гравці знають це. Мені непросто робити вибір, але це моя робота і обов'язок, і я повинен справлятися з цим".

Нагадаємо, обидві команди оголосили заявки перед фінальним поєдинком, що відбудеться 26-го травня на НСК "Олімпійський". 

Українські Національні Новини

Спорт