zigmar-gabriel-pokhvaliv-strimanu-reaktsiyu-kataru-na-blokadu

Зігмар Габріель похвалив стриману реакцію Катару на блокаду

 • 7766 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Під час візиту до Катару глава МЗС ФРН Зігмар Габріель заявив, що Німеччина готова допомогти перевірити фінансові потоки - чи йдуть вони до терористів. Катар назвав вимоги арабських країн "нереалістичними", передає УНН з посиланням на Deutsche Welle.

Під час візиту до Катару у вівторок, 4 липня, міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель похвалив стриманість Катару в умовах блокади, яку йому влаштували сусідні країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Емір Катару відвідає Францію наприкінці літа

"Катар не розпочав контрзаходи, не розглядав, як він міг би інші держави атакувати подібним чином, економічно чи політично, натомість з першої хвилини намагався закликати до діалогу", - заявив З. Габріель. Німецький міністр наголосив, що Катар намагався "не провокувати подальших емоцій".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нереалістичні" вимоги арабських країн попросив переглянути Катар

З.Габріель закликав країни, які організували блокаду Катару, проявити таку ж стриманість в даній кризі, яку продемонструвала Доха. При цьому він зазначив, що хоча Німеччина і не є країною-посередником в даній кризі, вона готова, в разі необхідності, надати свою допомогу у дослідженні фінансових потоків, чи не надходять ними кошти до екстремістів

Як повідомляв раніше УНН: Міністр закордонних справ ФРН Зігмар Габріель заявив, що ізоляція Катару з боку Саудівської Аравії і її союзників може привести до нової війни в Перській затоці.

Українські Національні Новини

Новини Світу