zimu-proydeno-ale-zagroza-dlya-energosistemi-zberigayetsya-zelenskiy-proviv-energetichnu-naradu

Зиму пройдено, але загроза для енергосистеми зберігається: Зеленський провів енергетичну нараду

 • 1113415 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський провів енергетичну нараду, де зазначив, що зиму пройдено, але загроза для енергосистеми зберігається, передає УНН.

Деталі

Зеленський повідомив, що провів енергетичну нараду. Взяли участь усі, від кого залежить стабільність роботи нашої енергосистеми. Це була тривала нарада – три години.

Енергетичні компанії: Нафтогаз, Енергоатом, Укренерго, Укргідроенерго, інші. Уряд. Офіс. Голова профільного комітету ВР. Військові. Розвідка.

"Цю зиму пройдено. Вона була дуже складною, і цю складність відчув без перебільшення кожен українець. Але все ж ми змогли забезпечити Україну енергією і теплом. Так, загроза для енергосистеми зберігається. Але й робота заради енергосистеми триває", - сказав Президент.

За його словами, "зафіксували поточні завдання – щоб нормально завершити цей опалювальний сезон. І ми вже почали готуватись до наступного сезону – кожен із учасників наради отримав свою частину роботи щодо цього. Бачимо ризики – знайдемо реагування".

Доповнення

В Укренерго вказують, що в Україні ситуацію зі світлом вдалося покращити, але вона ще далека від того, щоб бути абсолютно стабільною.

Українські Національні Новини

Політика