zinchenko-na-futbolnomu-poli-osvidchivsya-svoyiy-kokhaniy

Зінченко на футбольному полі освідчився своїй коханій

 • 61558 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Гравець "Манчестер Сіті" і футболіст національної збірної України Олександр Зінченко освідчився своїй дівчині, передає УНН із посиланням на Instagram-сторінку спортсмена.

"Найголовніше "ТАК" у моєму житті", - написав він у своєму пості, опублікувавши фото, на якому він стоїть перед своєю коханою на одному коліні, а в руках у нього – коробочка з обручкою. Дівчина ж цілує Зінченка. А поруч із щасливою парою лежать величезні букети троянд – ймовірно, у кожному з них по 101-й троянді.

Локацію для освідчення Зінченко підібрав тематичну: футбольне поле на стадіоні НСК "Олімпійський". Варто також зазначити, що у пари один образ на двох: обидва вони вдягнули футболку української збірної та джинси.

За годину романтичний пост Зінченка набрав понад 160 тисяч лайків. Серед коментаторів — українська дзюдоїстка Дар'я Білодід, українська легкоатлетка, що спеціалізується в стрибках у висоту, Юлія Левченко, ісландський футболіст Альберт Гудмундссон, англійський футболіст Фабіан Делф, а український телеведучий і актор Андрій Бєдняков навіть запропонував парі свої послуги ведучого на весілля.

"Ведучий на весілля: якісно, знаю мови! Телефонуйте! Номер телефону в шапці профілю!" - написав Бєдняков у коментарі.

Нагадаємо, перемога у меншості над Португалією з рахунком 2:1 вивела Україну на Євро-2020.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Самое главное «ДА» в моей жизни ❤️

Публикация от Alex Zinchenko (@zinchenko_96)

Українські Національні Новини

Спорт