zirka-teneta-zigraye-borisa-dzhonsona-v-novomu-seriali-pro-covid-19

Зірка "Тенета" зіграє Бориса Джонсона в новому серіалі про COVID-19

 • 14908 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. Актор Кеннет Брана, виконавець однієї з головних ролей у фільмі "Тенет", зіграє прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона у новому серіалі "Цей королівський острів" (This Sceptred Isle). Про це пише Deadline, передає УНН.

Деталі

Драматичний міні-серіал з п'яти серій оповідає про події навколо прем'єр-міністра Великої Британії, уряду і країни, які зіткнулися з першою хвилею пандемії.

Він розповість про вплив пандемії на Велику Британію і реакцію вчених, медсестер і лікарів на боротьбу з вірусом. Серіал заснований на розповідях людей "з перших рук", у тому числі з Даунінг-стріт, 10 (резиденція прем'єр-міністра Великої Британії), Міністерства охорони здоров'я, Науково-консультативної групи з надзвичайних ситуацій (SAGE), а також з лікарень і будинків престарілих по всій країні.

Зйомки почнуться на початку 2021 року, а прем'єра запланована на осінь 2022 року.

Режисером стане Майкл Вінтерботтом ("Її серце" (A Mighty Heart), "Генуя" (Genova), "Вбивця всередині мене" (The Killer Inside Me).

У 2020-му британо-ірландський актор і режисер Кеннет Брана зіграв російського олігарха Сатора в "Тенеті" Крістофера Нолана. Відомий завдяки багаторазовим екранізаціям п'єс Вільяма Шекспіра. За одну з них - "Генріх V" (1989) - був номінований на премію "Оскар" за найкращу чоловічу роль та режисуру. Загалом п'ятиразовий номінант на "Оскар".

Варто нагадати

На початку пандемії, наприкінці березня 2020 року, британський прем'єр Борис Джонсон і сам захворів на COVID-19
Це сталося тоді, коли він з нареченою Керрі Саймондс чекали дитину.

6 квітня стан Джонсона погіршився, його перевели у реанімацію. Уже 9 квітня він був переведений в звичайну палату, а 12 квітня - виписаний з лікарні. 27 квітня Джонсон повернувся до виконання своїх обов'язків

А 29 квітня у Джонсона і Саймондс народився син.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У ПАРЄ обговорять питання Навального

     • 14598 переглядiв