zirtsi-gra-v-kalmara-visunuto-zvinuvachennya-u-seksualnikh-domagannyakh

Зірці "Гра в кальмара" висунуто звинувачення у сексуальних домаганнях

 • 2420005 переглядiв

КИЇВ. 26 листопада. УНН. Актора серіалу «Гра в кальмара» О Ен Су було звинувачено у сексуальних домаганнях, повідомила в п'ятницю AFP прокуратура Південної Кореї, передає УНН.

Деталі

Згідно з місцевими повідомленнями, у четвер прокуратура Південної Кореї без затримання звинуватила його в неналежному дотику до тіла жінки в 2017 році.

Все, що повідомляють місцеві ЗМІ «фактично не є невірним», заявив AFP представник районної прокуратури, не вдаючись у подробиці.

У січні 78-річний чоловік став першим південнокорейцем, який отримав премію «Золотий глобус» за найкращу чоловічу роль другого плану в серіалі Netflix.

Додамо

«Гра в кальмара», що зображує світ, у якому маргіналізовані люди протистоять один одному в традиційних дитячих іграх, які стають смертельними, стала найпопулярнішим серіалом Netflix за всю історію, зібравши 111 мільйонів шанувальників менш як за чотири тижні, після дебюту в 2021 році.

Успіх шоу посилив вплив Південної Кореї на світову популярну культуру після всесвітньої популярності, яку завоювали музичний стиль K-pop та гурт BTS і оскароносний фільм «Паразити».

Українські Національні Новини

УНН Lite