zirvano-naybilshiy-lotereyniy-vigrash-2017-roku

Зірвано найбільший лотерейний виграш 2017 року

 • 12559 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Лотерея “Мегалот” розіграла найбільший лотерейний виграш України з початку 2017 року, повідомляє УНН.

Згідно з інформацією, опублікованою на сайтах операторів державних лотерей України, з початку року і до цього часу найбільшими лотерейними виграшами були суми в 1 млн грн.

Як повідомив оператор державних лотерей “М.С.Л.”, переможцем лотереї "Мегалот" та власником виграшу у понад 6 млн грн став житель міста Дніпро Євген.

“У своїй ігровій картці переможець вирішив скористатися системною ставкою, що вказує на наявність чималого досвіду гри саме в лотерею "Мегалот". Загальна вартість його чека склала 140 гривень. При цьому, мінімальна вартість однієї гри - 5 гривень. Наразі цей виграш є найбільшим серед усіх виграшів у лотереях компанії у 2017 році”, - повідомили в “М.С.Л.”.

Переможець грає в “Мегалот” 6-7 років. Має велику родину: дружину та двох дітей. Виграні кошти планує витратити на нове житло, автомобіль та освіту дітям.

В “М.С.Л.” нагадали, що за правилами гри, для того, аби виграти Мегаприз лотереї "Мегалот", необхідно вгадати 6 чисел із 42, які гравець обирає самостійно. Гра за системою, якою скористався переможець, дозволила збільшити шанси на виграш, оскільки дала можливість вибрати для гри не 6 чисел, як звичайно, а 7, 8, 9 або 10.

Якби Євген витратив додатково 9 гривень на спеціальні кульки, які збільшують виграші у 2 рази – Мегакульки, він мав би шанс зірвати джекпот у сумі понад 12,5 млн грн.

Українські Національні Новини

Суспільство