zlochini-proti-maydanu-sud-priznachiv-pidgotovche-zasidannya-schodo-eks-posadovtsya-mvs

Злочини проти Майдану: суд призначив підготовче засідання щодо екс-посадовця МВС

 • 9566 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Шевченківський районний суд Києва проведе підготовче засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням відстороненого начальника управління з громадської безпеки Національної гвардії України Володимира Гриняка у кримінальному провадженні за фактами умисного вбивства, надання колишніми службовими особами Департаменту громадської безпеки МВС хабарів правоохоронцям під час Майдану. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу суду.

Так, Шевченківським районним судом м.Києва здійснюється розгляд кримінального провадження за обвинуваченням Гриняка В.П. за п.п. 1, 5, 12 ч.2 ст.115, ч.3 ст.27, ч.3 ст. 28, ч.2 ст.121, ч.3 ст.27, ч.3 ст.28, ч.4 ст. 369, ч.1 ст. 264, ч.4 ст.27, ч.1 ст.366 КК України

"1 лютого 2019 року о 15 годин 30 хвилин відбудеться підготовче судове засідання у вказаному кримінальному провадженні у приміщенні Шевченківського районного суду м.Києва за адресою: м.Київ, вул. Дегтярівська, 31-А (зал судових засідань 1)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, суд відмовився відсторонити від посади начальника управління з громадської безпеки Національної гвардії України Володимира Гриняка у справі Майдану.

Як повідомляв УНН, у ГПУ навели докази причетності колишніх екс-співробітників департаменту громадської безпеки МВС Володимира Гриняка, Анатолія Серединського, Ігоря Бабича та Сергія Поготова до злочинів проти Майдану.

Згодом у ГПУ назвали помилковими обвинувачення проти екс-глави служби зовнішньої розвідки Віктора Гвоздя.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП