zlodiyki-vinesli-z-domu-pensionerki-kruglenku-sumu

Злодійки винесли з дому пенсіонерки "кругленьку" суму

 • 8107 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. У день виборів у селі Колодіївка Тернопільської області четверо злодійок обманом проникли в помешкання 84-річної пенсіонерки і викрали у неї кругленьку суму - 20 тисяч гривень та 500 доларів США. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ГУНП у Тернопільській області. 

"Близько 22 години до Підволочиського відділення поліції звернулась дочка постраждалої із заявою про крадіжку. Вона пояснила, що коли її 84-річна матір була вдома сама, до будинку зайшла жінка ромської національності і попросила гілочку з вазона, який стояв на підвіконні, начебто, на ліки дитині. Господиня погодилась допомогти і пішла за вазоном до іншої кімнати, а коли повернулася, побачила на ґанку ще трьох жінок. Непрохані гості наробили ґвалту і так затуманили голову пенсіонерці, що та не помітила, як одна з жінок взялась нишпорити у хаті", - зазначено у повідомленні.

У прес-службі додали, що візит непроханих гостей, як з’ясувалось згодом, літній жінці обійшовся у 20 тисяч гривень і 500 доларів США, які одна зі злодійок знайшла у скрині. Ключ від схрону старенька ховала під подушкою, ним і скористалась злодійка.

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Пошук злодійок триває.

Раніше УНН повідомляв, що на Луганщині судитимуть "співробітницю банку", яка ошукала пенсіонерку на 80 тис. грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП