zloschasni-yaytsya-venislavskiy-zayaviv-pro-perekruchuvannya-faktiv-u-rozsliduvanni-schodo-zakupok-kharchuvannya-minoboroni

“Злощасні яйця”: Веніславський заявив про перекручування фактів у розслідуванні щодо закупок харчування Міноборони

 • 3385306 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. У розслідуванні щодо нібито завищених цін на продукти у закупках Міноборони мало місце перекручування фактів. Про це за підсумками засідання оборонного Комітету ВР розповів нардеп Федір Веніславський, передає УНН.

Деталі

За словами народного обранця, на засіданні комітету були присутні міністр оборони Олексій Резніков та його заступник В’ячеслав Шаповалов. Після їх доповіді стало зрозуміло, що опублікована у ЗМІ інформація була перекручена.

Цитата

“Судячи з тої інформації, яку надали членам комітету, має місце певне перекручування та пересмикування фактів у інформації, яка була оприлюднена в ЗМІ. Річ у тому, що міністерство не закуповує продукти харчування, воно закуповує послуги із забезпечення харчування військовослужбовців”, - зазначив Веніславський.

Нардеп розповів, що члени оборонного комітету планують поїхати на склади та виробничі бази компанії-постачальника, аби впевнитися, що вона не є фіктивною. Разом з тим, на комітеті Тимчасову слідчу комісію через скандал у ЗМІ не створювали.

“Відповіді були надані. На скільки вони переконливі - будемо для себе ще з‘ясовувати. Але загалом по кейсу про ці злощасні яйця зрозуміло, що там не так, як видавалося все”, - додав нардеп.

Нагадаємо

Раніше міністр оборони України Олексій Резніков оприлюднив пропозицію про створення Тимчасової слідчої комісії для перевірки закупівель харчування для військових. 

Українські Національні Новини

Політика