zlovmisniki-otrimali-dovichne-za-podviyne-vbivstvo-na-mikolayivschini

Зловмисники отримали довічне за подвійне вбивство на Миколаївщині

 • 9315 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Суд Миколаєва визнав двох чоловіків винними у подвійному вбивстві та засудив до довічного ув'язнення. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

Подія сталася у травні 2014 року поблизу села Поляна Снігурівського району. Троє чоловіків, перебуваючи на території ставка штучного призначення та здійснюючи незаконний вилов риби, умисно вбили власника ставка та його помічника, не бажаючи бути затриманими на місці скоєння правопорушення.

З метою приховання слідів вчиненого ними злочину, тіла потерпілих помістили до багажного відділення автомобіля ВАЗ 2121, на якому приїхали останні, перевезли їх за три кілометри від місця злочину та підпалили автомобіль.

Окрім цього, встановлено, один із обвинувачених обшукав салон автомобіля та заволодів грошима, золотими виробами та іншим майном потерпілих на загальну суму майже 30 тисяч грн.

За вчинення умисного вбивство двох осіб, незаконного заволодіння транспортним засобом та таємного викрадені чужого майна двох чоловіків засуджено до довічного позбавлення волі, третій учасник отримав 13 років в’язниці.

Як повідомляв УНН, волинянин вбив екс-дружину через заборону бачитись з дітьми.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП