zmi-bilya-mayetku-trampa-u-floridi-politsiya-vidkrila-vogon-po-operniy-spivachtsi

ЗМІ: біля маєтку Трампа у Флориді поліція відкрила вогонь по оперній співачці

 • 20671 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. У п'ятницю поліцейські зробили декілька пострілів по автомобілю, який проїхав через два контрольно-пропускні пункти біля маєтку президента США Дональда Трампа Мар-а-Лаго в американському штаті Флорида. Після інциденту на курорті, який Трамп повинен був відвідати в п'ятницю, були взяті під варту дві жінки, передає УНН з посиланням на CNBC.

Поліція заявила пізніше про арешт 30-річної жительки Коннектикуту Ханни Румхільд, яка нібито їхала на позашляховику сама, без пасажира, коли машина врізалася в огорожу на швидкості близько 100 км за годину, їдучи по зустрічній, пише видання.

Повідомляється, що у соцмережах Румхільд зазначено, що вона професійна оперна співачка. Ім'я іншої жінки, взятої під варту, поліція не називала.

Поліція також запросила ордер на обшук номера мотелю, де приблизно через 15 хвилин після інциденту була затримана Румхільд.

Шериф округу Палм-Біч Рік Бредшоу повідомив журналістам, що офіцер поліції відправився на курорт The Breakers приблизно об 11:38 ранку за східним часом, реагуючи на повідомлення про те, що жінка вела себе "дивно". Офіцер побачив Румхільд, яка вела себе ірраціонально, "танцювала щось на зразок танцю" на даху свого автомобіля, сказав Бредшоу.

Румхільд потім сіла в свій позашляховик після того, як офіцер під'їхав, і не звернула на нього уваги, коли той підійшов до її машини, щоб поговорити з нею. "Вона спробувала завести машину, офіцер вибив шибки і спробував схопитися за кермо", - сказав Бредшоу.

За його словами, це не спрацювало. Потім Румхільд поїхала, офіцер рушив за нею, але втратив її з поля зору у заторі, сказав Бредшоу. Згодом Румхільд поїхала в сторону Мар-а-Лаго і "знесла перший контрольно-пропускний пункт", а потім другий контрольно-пропускний пункт, сказав він. Агенти служби безпеки на другому контрольно-пропускному пункті "поїхали з дороги якраз вчасно", заявив Бредшоу.

Потім правоохоронці відкрили вогонь по позашляховику, сказав він. "Ми не знали, чи був хтось з бомбою в машині", - сказав Бредшоу.

Позашляховик виїхав після того, як його обстріляли, але невдовзі був виявлений біля мотелю. "Водій вистрибнув і намагався втекти в номер. Військовослужбовець відмінно впорався із завданням і взяв її під варту", - сказав Бредшоу.

За словами поліцейських, схоже, інцидент не пов'язаний з тероризмом, крім того, ніхто не постраждав. Розслідуванням займуться департамент шерифа округу Палм-Біч, спецслужби США і ФБР.

Як повідомляв УНН, на початку року неподалік від резиденції Трампа у Флориді поліція затримала іранця з мачете.

Українські Національні Новини

Новини Світу