zmi-megan-markl-zatsikavilasya-osobnyakom-u-kanadi-za-27-milyoniv-dolariv

ЗМІ: Меган Маркл зацікавилася особняком у Канаді за 27 мільйонів ​​доларів

 • 22329 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Дружина британського принца Меган Маркл "висловила зацікавленість" в особняку на узбережжі океану в Канаді вартістю 21 мільйон фунтів стерлінгів (близько 27,3 млн дол. США), який може підійти для початку нового життя з принцом Гаррі і восьмимісячним Арчі. Про це пише Daily Mail, передає УНН.

Ця нерухомість на 6 900 квадратних футів (близько 641 кв. м) має шість спалень і п'ять ванних кімнат на чотирьох поверхах в західному Ванкувері.

Прибережний особняк один з декількох, названих Golden Miles, а з його вікон в повний зріст відкривається панорамний вид на океан.

"Гаррі і Меган зможуть захистити своє приватне життя воротами особняка, високими огорожами і 20-футовою (близько 6 метрів - ред.) стіною, що примикає до пляжу", - пише видання.

Раніше британський принц Гаррі і його дружина Меган Маркл зробили заяву, що відмовляються від фінансових привілеїв, належних їм за статусом, як герцогу і герцогині Сассекським. Після цього Єлизавета ІІ випустила заяву після наради щодо Гаррі і Меган, вказавши, що повністю підтримує їх.

Українські Національні Новини

Новини Світу