zmi-na-mistsi-avariyi-sudna-v-chornomu-mori-znayshli-tila-trokh-zagiblikh

ЗМІ: на місці аварії судна в Чорному морі знайшли тіла трьох загиблих

 • 8869 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Тіла трьох загиблих моряків знайшли в районі аварії суховантажу "Герої Арсеналу" в Керченській протоці у Чорному морі, передає УНН з посиланням на РИА Новости.

"На борт рятувального судна підняті тіла двох загиблих, поблизу судна виявлено ще тіло одного загиблого", - повідомило виданню джерело у рятувальній службі.

Повідомляється, що виявлення двох тіл підтвердили в управлінні МНС РФ в анексованому Криму. У відомстві зазначили, що на загиблих були рятувальні жилети.

На місці події працюють 139 рятувальників, туди спрямовані водолази і підводний апарат "Фалькон". Пошукам заважає погана погода - високі хвилі і сильний вітер.

Крім того, місце НП забруднено нафтопродуктами - за попередніми даними, суховантаж перевозив 19 тонн дизельного палива і понад півтори тонни моторного масла. Для запобігання подальшого забруднення Чорного моря там поставлять бонові загородження.

Як повідомляв УНН, тіла двох загиблих внаслідок аварії у Чорному морі суховантажу “Герої Арсеналу” моряків підняли на поверхню

Також нагадаємо, в акваторії Чорного моря в районі Керченської протоки затонуло вантажне судно "Герої Арсеналу", на борту якого, за попередніми даними, перебувало 12 людей.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    МВФ спрогнозував Венесуелі інфляцію в 2000%

     • 9486 переглядiв