zmi-neviznanogo-pridnistrovya-povidomili-pro-strilyaninu-na-kordoni-z-ukrayinoyu

ЗМІ невизнаного Придністров'я повідомили про стрілянину на кордоні з Україною

 • 189427 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Придністровські ЗМІ повідомили про нібито стрілянину в районі КПП "Кучурган" на кордоні невизнаного Придністров'я та України, пише УНН.

Деталі

Про стрілянину повідомляє придністровський телеканал ТСВ із посиланням на джерело у правоохоронних органах.

Водночас агентство "Новини Придністров'я" повідомило, що жителів Первомайська могли стривожити звуки навчань українських військових, які відбуваються поблизу невизнаної республіки.

УНН з'ясовує деталі в українських прикордонників.

Додамо

Влада невизнаного Придністров'я 25 квітня повідомила, що "Міністерство держбезпеки" в Тирасполі обстріляли з гранатометів. Українські розвідники заявили, що ці вибухи є провокацією, організованою федеральною службою безпеки росії для нагнітання та нарощування антиукраїнських настроїв.

Вранці 26 квітня у Придністров'ї повідомили про ще два вибухи. Сказали, що було пошкоджено дві антени, які ретранслювали радіо росії.

Генштаб ЗСУ раніше повідомляв, що росія хоче залучити бойовиків із невизнаного Придністров'я у війну проти України, але ті мають низьку мотивацію.

За інформацією Генштабу ЗСУ, станом на 3 травня у Придністров'ї ситуація залишається складною. Повідомляється, що у невизнаній республіці готують евакуацію сімей офіцерів оперативної групи російських військ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП