zmi-povidomlyayut-pro-mozhliviy-viyskoviy-perevorot-v-sudani

ЗМІ повідомляють про можливий військовий переворот в Судані

 • 10798 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Армія Судану оголосила про важливе заяві, з яким вона виступить найближчим часом. З Хартума надходить інформація про військовий переворот. Про це повідомив у четвер телеканал Al-Hadath, передає УНН.

Як повідомляється, деякий час назад група офіцерів увійшла в будівлю державної телерадіомовної компанії в Омдурмані, місті-супутнику Хартума. У районі значно посилені заходи безпеки.

Як повідомляє Al-Hadath, в ці хвилини в Хартумі без участі президента Омара аль-Башира проходить екстрене засідання головного командування армії Судану.

Надходить інформація про значне посилення заходів безпеки на вулицях столиці та розміщенні там додаткових підрозділів армії. Йде передислокація бронетехніки до президентського палацу.

Нагадаємо, раніше Міністр інформації та комунікацій Судану Хасан Ісмаїл в неділю попередив про можливість громадянської війни через стан політичної поляризації.

Суданські радіостанції і телеканали припинили своє звичайне мовлення і транслюють військові марші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Судані оголосили про введення надзвичайного стану в країні терміном на один рік

Як повідомляв УНН, щонайменше одна людина загинула під час суботніх антиурядових протестів у другому за величиною місті Судану Омдурмані.

Українські Національні Новини

Політика