zmi-povidomlyayut-pro-vibukhi-bilya-budivli-mdb-u-tiraspoli

ЗМІ повідомляють про вибухи біля будівлі МДБ у Тирасполі

 • 306380 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. За даними російських та місцевих ЗМІ, три вибухи прогриміло у будівлі Міністерства державної безпеки (МДБ) невизнаної Придністровської Молдавської республіки, пише УНН.

Деталі

Так, за даними ЗМІ, вибухом було пошкоджено фасад будівлі. Спецслужби республіки також виявили неподалік МДБ невідомий предмет.

Як повідомляє міністерство внутрішніх справ Придністров'я, близько 17:00 у будівлі міністерства держбезпеки, розташованій на перехресті вулиць Манойлова та Карла Маркса, сталося кілька вибухів.

“Вибиті вікна на верхніх поверхах. З приміщень валить дим. Прилегла територія оточена працівниками міліції. На місці — слідчо-оперативна група, сапери, пожежники, лікарі швидкої допомоги та спеціалісти інших екстрених служб. За попередніми даними, постріли були зроблені з РПГ. Постраждалих немає", — йдеться у повідомленні придністровського МВС.

Додамо

Раніше виконуючий обов'язки командувача військ центрального військового округу росії, такий собі рустам міннекаєв заявив, що під час другої фази так званої "військової операції" на території України буде забезпечений "вихід до Придністров'я, де також відзначаються факти утиску російськомовного населення".

Після цього Міністерство закордонних справ Молдови викликало на килим посла росії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП