zmi-u-polschi-v-dtp-potrapili-10-studentiv-ukrayintsiv

ЗМІ: у Польщі в ДТП потрапили 10 студентів-українців

 • 19958 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Десять студентів, громадян України, повертаючись на одному автомобілі з вечірки, потрапили в ДТП в польській столиці Варшаві. Про це УНН повідомляє з посиланням на TVN Warszawa.

Зазначено, що автомобіль, який потрапив в аварію в понеділок, перекрив рух на перехресті з круговим рухом і на шляхопроводі, пошкодивши трамвайну мережу. Вісім осіб, як повідомляється, потрапили в лікарню. При цьому зазначено, що жоден з них серйозно не постраждав.

Як повідомляється, всі жертви - люди з однієї машини, в якій було цілих десять людей, вдвічі більше, ніж слід.

Відзначається, що попереду сиділи три людини - двоє на сидінні поруч з водієм, п'ять на задньому сидінні і ще двоє - в багажнику.

"Усі десять пасажирів Mercedes є громадянами України віком від 20 років. Кожен вчиться у Варшаві. О 3 годині ночі вони поверталися з заходу на Віслі. Водій повинен був забрати своїх друзів додому", - пише видання.

Затримали чоловіка, однак він не визнає, що був за кермом автомобіля. Він також відмовився проходити перевірку на алкотестері і йому мали провести аналіз крові на вміст алкоголю і наркотиків, пише видання.

Як повідомляв УНН, 28 травня в Будапешті туристичний автобус з України в'їхав в обмежувач висоти.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП