zmina-ochilnika-minoboroni-arakhamiya-zayaviv-scho-budanov-ocholit-ministerstvo-oboroni-ukrayini

Буданов очолить Міністерство оборони - Арахамія підтвердив кадрові перестановки

 • 1351116 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Голова фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія заявив, що Кирило Буданов очолить Міністерство оборони, а Олексій Резніков переводиться на посаду Міністра з питань стратегічних галузей промисловості, передає УНН.

Цитата

"Війна диктує кадрову політику. Час і обставини потребують посилення та перегрупування. Це відбувається зараз і буде відбуватися в майбутньому", - повідомив Арахамія.

Деталі

Голова фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія повідомив на своїй сторінці у Telegram, що Генерал-майор Кирило Буданов очолить Міністерство оборони "що абсолютно логічно для воєнного часу".

Також Арахамія заявив про те, що "Олексій Резніков у рамках уряду переводиться на посаду Міністра з питань стратегічних галузей промисловості для посилення військово-промислового співробітництва, що абсолютно логічно, враховуючи його експертизу по «Рамштайну» й необхідність «підняти» Міністерство, яке повинно робити більше".

До цього Давид Арахамія повідомив про ще деякі кадрові зміни. Т.в.о. міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка та т.в.о. Служби безпеки України Василя Малюка буде призначено на постійні посади.

"Логіка та сама. Силові відомства на цьому етапі мають очолити не політики, а кадрові силовики. Ворог готується наступати. Ми готуємося захищатися й повертати своє", - додав Арахамія.

Українські Національні Новини

Політика