znaydenogo-turista-dopravlyat-u-kiyiv

Знайденого туриста доправлять у Київ

 • 17390 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Знайденого в Карпатах туриста Ігора Грищенко, планують транспортувати з реанімаційного відділення Свалявської ЦРЛ (центральна районна лікарня – ред.) до Київської лікарні. Про це в коментарі УНН повідомила речниця Державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області Наталія Батир.

"Поки що нам не дали дозвіл на переліт літака у зв’язку з погодними умовами. Чи полетить сьогодні Ігор Грищенко поки що невідомо, все залежить від погодних умов. Його будуть забирати Київською авіацією ДСНС. Отже, літак вилетить з Києва і полетить до Ужгород, там його заберуть і доправлять до Києва", - повідомила Батир.

За її словами, Ігор Грищенко зараз перебуває в задовільному стані, у зв’язку з його діагнозами, його бажано перевести до спеціалізованого закладу.

"Тому було прийнято рішення, щоб його транспортували літаком до Києва, аби його госпіталізували до іншої установи", - сказала Батир.

Нагадаємо, у туриста Ігоря Грищенка, якого рятувальники п'ять діб шукали в Карпатах, переохолодження організму, а також обмороження пальців рук та нижніх кінцівок. Стан його здоров'я більш-менш нормальний, людина розмовляє, при свідомості. Зараз він знаходиться в реанімаційному відділенні Свалявської ЦРЛ (центральна районна лікарня – ред.), проходить повне обстеження, лікарі ним опікуються.

Як повідомляв УНН, на Закарпатті знайшли зниклого туриста Ігора Грищенко, пошуки якого здійснювались протягом чотирьох діб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП