zniknennya-diani-khrinenko-sche-ne-zaversheno-obstezhennya-polya-de-znayshli-lyudski-ostanki

Зникнення Діани Хріненко: ще не завершено обстеження поля, де знайшли людські останки

 • 28929 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 3 квітня. УНН. Поле неподалік Суботців Знам’янського району на Кіровоградщині, де знайшли людські останки, ще обстежують правоохоронці. Про це пiд час брифiнгу у середу, 3 квiтня, повiдомив керiвник ГУНП в облаcтi Роман Козьяков, передає кореспондент УНН.

Правоохоронці не виключають, що останки можуть належати зниклій 24 серпня 16-річній Діані Хріненко.

"Роботу по вказаному провадженню не припиняли. Ситуація така: офіційно впізнання у рамках кримінального провадження не було. Проте, за тією інформацією, яку ми маємо, мама була там, ми спілкувалися, і вірогідність того, що ідентифікація відбудеться, присутня", - зазначив Козьяков.

Остаточну відповідь дасть експертиза. Всю нову інформацію щодо цієї події оприлюднять, тільки-но вона з’явиться.

Як повідомляв УНН, у Знам’янському районі Кіровоградської області знайшли фрагменти одягу зниклої 17-річної Діани Хріненко та людський скелет.

Людський скелет знайдено в 12 км від села, де проживала Діана Хріненко.

Нагадаємо, торік у селі Суботці Кіровоградської області зникла 17-річна Діана Хріненко. Ввечері 24 серпня 2018 року дівчина пішла в центр села на святкування Дня Незалежності та не повернулася.

Поліція встановила двох осіб, які можуть бути причетними до зникнення Діани.

Поліція відпрацьовує шість робочих версій вбивства дівчини. У рамках кримінального провадження щодо розшуку безвісти зниклої дівчини було призначено 50 експертиз.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП