zniknennya-divchini-na-kirovogradschini-priznachili-pivsotni-ekspertiz

Зникнення дівчини на Кіровоградщині: призначили півсотні експертиз

 • 24090 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. У рамках кримінального провадження щодо розшуку безвісти зниклої 17-річної Діани Хріненко призначено 50 експертиз. Поліція відпрацьовує шість робочих версій вбивства потерпілої. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін, передає УНН з посиланням на прес-службу НПУ.

"Пошуки неповнолітньої не припиняються ні вдень, ні вночі. Цілодобово на пошуки дівчини задіюються військовослужбовці Національної гвардії, екіпажі патрульної поліції, поліцейські Знам'янського відділу поліції. Крім того, на вихідні дні залучаються працівники з інших підрозділів поліції", – зазначив Аброськін.

Правоохоронці проаналізували відеоматеріали, вилучені з камер спостереження. Також опитали майже двісті осіб, які перебували на дискотеці в день зникнення дівчини. На цей час уже перевірили їх алібі. Також здійснили обхід помешкань у селі Суботці. Крім того, перевірили раніше судимих осіб на можливу причетність до скоєння злочину.

Нагадаємо, у селі Суботці Кіровоградської області зникла 17-річна Діана Хріненко. Ввечері 24 серпня дівчина пішла в центр села на святкування Дня Незалежності та не повернулася. Поліція встановила двох осіб, які можуть бути причетними до зникнення Діани. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП