zniknennya-pidlitka-na-kirovogradschini-u-poshukakh-obstezhili-sche-blizko-500-ga

Зникнення підлітка на Кіровоградщині: у пошуках обстежили ще близько 500 га

 • 16063 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 12 жовтня. УНН. У рамках розслідування зникнення 17-річної Діани Хріненко поліцейські додатково відпрацювали територію трьох населених пунктів Знам’янського району. Про це поінформували в прес-службі ГУНП в Кіровоградській області, передає УНН.

"Спільними зусиллями протягом дня обійшли територію площею близько 500 га, що охоплює населені пункти, лісосмуги та ділянки між ними. У рамках пошуків для перевірки колодязів застосовували спеціальну відеокамеру, призначену для проведення зйомки під водою", – йдеться в повідомленні.

До пошуків залучили працівників місцевого відділу поліції, спецпідрозділу обласного главку відомства, поліції охорони, а також кінологів зі службовими собаками, рятувальників та військовослужбовців Нацгвардії.

Нагадаємо, 17-річна жителька Суботців Діана Хріненко 24 серпня о 21:00 пішла в центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася. Поліція встановила двох осіб, які можуть бути причетними до зникнення Діани. Поліція відпрацьовує шість робочих версій вбивства дівчини. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП