zno-v-magistraturu-vstanovleno-porogovi-bali-sklav-ne-sklav

ЗНО в магістратуру: встановлено порогові бали "склав/не склав"

 • 26354 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Члени фахових комісій з питань оцінювання виконання завдань з блоків ЄФВВ (Єдине фахове вступне випробування – ред.) встановили мінімальну кількість тестових балів, які за виконання завдань відповідного блоку може отримати вступник з мінімально допустимим рівнем фахової компетентності. Про це повідомляє УНН із посиланням на Український центр оцінювання якості освіти.

"Поріг "склав/не склав" за виконання завдань тесту загальних навчальних правничих компетентностей становить 8 тестових балів, за виконання тесту з восьми базових правничих дисциплін – 36.

На спільному засіданні члени предметних фахових комісій з усіх іноземних мов після обговорення ухвалили рішення встановити пороговий бал за виконання завдань єдиного вступного іспиту, що відповідає 12 тестовим балам", - йдеться в повідомленні.

Також в УЦОЯО повідомили, що результати вступних випробувань за шкалою 100–200 будуть завантажені на інформаційні сторінки "Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ" 16 липня.

Нагадаємо, у початку липня відбувся єдиний вступний іспит з іноземної мови, у якому взяли участь 55 186 вступників, а також єдине фахове вступне випробування. Його писали 14 259 осіб

Українські Національні Новини

Суспільство