zolotarov-prokomentuvav-nashumiliy-peredviborchiy-rolik-vereschuk-kandidatka-vid-nogo-navit-vigrala

Золотарьов прокоментував нашумілий передвиборчий ролик Верещук: кандидатка від нього навіть виграла

 • 15270 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. На минулому тижні кадри зі зйомок передвиборчого ролика Ірини Верещук сколихнули всю мережу. І хоча сам ролик ще не вийшов у прокат, про нього вже говорить мало не вся країна. Про те, як такий несподіваний та вірусний ефект кадрів з Іриною Верещук позначився на її рейтингу у коментарі УНН розповів політолог Андрій Золотарьов.

"Так, це сміливо і неординарно", - каже він, пояснюючи, що різні цільові аудиторії сприймали опубліковані кадри по різному. Та що стосується молоді, яка і є основним виборцем Верещук, то ніякої негативної реакції від цієї аудиторії немає.

"... для виборця Верещук, молодого, там ніякого "криміналу" немає. А оці демотиватори і фотожаби – це теж непогано. Для політика реклама це - добре, і вона таким чином підняла свою впізнаваність.

За останні два тижні, якщо в деяких дослідженнях був Пальчевський, то зараз Верещук вийшла на друге місце, те, що я бачив по рейтингам, і має всі шанси вийти із Кличком у фінал. Тож, програма мінімум виконується", - сказав він.

Раніше УНН публікував ексклюзивні кадри із передвиборчого ролика Ірини Верещук.

Українські Національні Новини

Політика