zoloti-ta-diamantovi-shlyubi-za-pivroku-v-ukrayini-proveli-170-yuvileynikh-vesil

Золоті та діамантові шлюби: за півроку в Україні провели 170 ювілейних весіль

 • 13947 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. У період з січня по вересень у відділах ДРАЦС України проведено 170 ювілейних весіль. Про це інформує пресслужба Міністерства юстиції України, передає УНН.

"Протягом 9 місяців 2020 року відділами ДРАЦС проведено 170 ювілейних весіль", - повідомили в Мінюсті.

Так, за даними пресслужби, 12 подружніх пар саме в 1 річницю шлюбу вирішили завітати до відділу ДРАЦС.

"Найзатребуванішим же цьогоріч виявилося святкування 50-річчя шлюбу – Золотого весілля. Таких цього року в урочистій атмосфері відзначили 49. А от шлюбні довгожителі це – сімейні союзи, які щасливі разом 60 років! Називають таку річницю весілля Діамантовою. І в цьому році вже є 9 діамантових шлюбних ювілярів, які проживають у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій областях", - йдеться в повідомленні пресслужби.

За даними Міністерства, послугу "Ювілейне весілля" надають в усіх відділах ДРАЦС України, вона створена для вже одружених пар, які бажають поновити свої шлюбні обітниці.

Як повідомляв УНН, від початку та станом на 19 березня в Україні зареєстрували майже 6 тисяч шлюбів, з них понад 1 тисячу зареєстрували під час запровадженого карантину.

Українські Національні Новини

Суспільство