zoloti-zlitki-s-group-stali-rechovimi-dokazami-u-spravi-pro-podatkovi-makhinatsiyi

Золоті злитки S.Group стали речовими доказами у справі про податкові махінації

 • 28886 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. Золоті злитки, вилучені при обшуках компаній S.Group, стали речовими доказами в рамках кримінального провадження за фактами ухилення від сплати податків. Про це йдеться в рішенні апеляційного суду Києва, передає УНН із посиланням на Єдиний реєстр судових рішень.

Йдеться про розслідування кримінального провадження № 22014040000000026. Раніше, досудовим слідством було встановлено, що службові особи S.Group, "використовуючи реквізити суб'єктів господарювання з ознаками фіктивності, упродовж 2013-2016 років, вчинили умисне ухилення від сплати податків, що призвело до фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів в особливо великому розмірі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родинна компанія депутата Рибалки працює в Криму – відгуки співробітників

У рамках зазначеного кримінального провадження, у квітні 2017 року на підприємствах S.Group були проведені обшуки, під час яких, зокрема, були вилучені грошові кошти у сумі 57 тис. 250 євро та метал жовтого кольору з позначенням FEINGOLD999,9. Згодом, Печерський районний суд Києва арештував вилучені готівку та золото.

"10 жовтня 2017 року вилучене в ході обшуку майно, постановою слідчого в ОВС першого слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки Департаменту з розслідування ОВС у сфері економіки Генеральної прокуратури України Безушко А.П. від 10 жовтня 2017 року, визнане речовим доказам у кримінальному провадженні № 22014040000000026", - йдеться у документі.

Додамо, що S.Group належить родині народного депутата Сергія Рибалки та займається виробництвом снекової продукції.

Також зауважимо, що напередодні у Рибалки намагалися зняти арешти, накладені на гроші та золото S.Group, проте суд у цьому відмовив.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП