zorya-otrimala-kadrovi-problemi-pered-matchem-z-dinamo

"Зоря" отримала кадрові проблеми перед матчем з "Динамо"

 • 9348 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. Головний тренер ФК "Зоря" Юрій Вернидуб поділився новинами з табору клубу перед поєдинком 23 туру УПЛ із київським "Динамо", інформує УНН з посиланням на прес-службу луганчан.

Спеціаліст відзначив значну кількість гравців, які опинилися в лазареті клубу.

"Михайличенко в будь-якому випадку, як ви розумієте, пропустить гру з "Динамо". Зараз він відновлюється після мікротравми і потрібно докласти всіх зусиль, щоб до гри зі Львовом він був готовий. У Арвеладзе невелике пошкодження – задня поверхня стегна. Подивимося, що буде далі і що скажуть лікарі, але сподіваюся, що з завтрашнього дня він вже буде в загальній групі. Що стосується Артема Громова, то у нього також мікротравма і в загальній групі він поки ще не працює. Тут багато що залежить від нього", – розповів Вернидуб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Олімпік" підсилився досвідченим українським півзахисником

Натомість один із лідерів клубу Олександр Караваєв має шанси встигнути відновитися до зустрічі з "Динамо".

"Сашу Караваєва я вчора бачив під час товариської зустрічі з "Металургом". Упевнений, все буде добре. Лікарі збірної і "Зорі" зробили все можливе. Потрібен час, щоб ці розсічення затягнулися. Нагадаю, що у нього їх два. Завтра він потихеньку почне працювати, а далі будемо дивитися. Якщо зможе грати проти "Динамо", то добре. Якщо ні, то будемо шукати альтернативи. Але я вірю в Сашу. Він боєць. І зробить все, щоб бути готовим до гри з "Динамо", - підкреслив наставник.

Відзначимо, що 3-го квітня "Зоря" прийматиме "Динамо" о 18:30 на старті другого етапу УПЛ.

Українські Національні Новини

Спорт