zorya-zvela-vnichiyu-protistoyannya-z-khorvatskim-klubom

"Зоря" звела внічию протистояння з хорватським клубом

 • 7333 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. У межах навчально-тренувальних зборів в Словенії луганська "Зоря" провела контрольну зустрічі із хорватським "Хайдуком", повідомляє УНН з посиланням на сайт клубу.

У стартові 20 хвилин команди не особливо поспішали бігти вперед. Незважаючи на це, по моменту створили. На 10-й хвилині після удару головою у виконанні гравця "Хайдука" м'яч пролетів трохи вище поперечини.

Луганчани відповіли небезпечним виходом Владислава Кабаєва, але Владу для удару з близької відстані трохи не вистачило моторності, і він упустив м'яч, після чого "круглий" опинився у руках у голкіпера.

Трохи пізніше на ударній позиції опинився Артем Громов, але воротар був на місці і м'яч забрав. В цілому, у першому таймі моментів було небагато, проте, хорвати свій м'яч забили. За п'ять хвилин до свистка на перерву Сіміч відкрив рахунок в грі - 0:1.

Однак уже в дебюті другої половини "Зоря" відновила паритет. Абу Ханна увірвався в штрафну "Хайдука" зліва і пробив точно в кут. Забивши гол, "чорно-білі" заволоділи ініціативою і виглядали краще суперника. Однак створити серйозний момент біля воріт "Хайдука" не вдавалося.

Примітно, що на 82-й хвилині Філіп Будковський мав шанс принести перемогу, але після його удару м'яч влучив у штангу - 1:1.

Варто відзначити, що вже 7-го липня "Зоря" проведе черговий контрольний матч - суперником стане клуб з Сербії "Пролетер".

Нагадаємо, "Зоря" дізналася можливих суперників в Лізі Європи.

Українські Національні Новини

Спорт