zrada-skasovuyetsya-krikliy-zayaviv-pro-prodovzhennya-robit-z-tankerom-delfi

"Зрада скасовується": Криклій заявив про продовження робіт з танкером Delfi

 • 15462 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Роботи з підняття і відбуксирування танкера "Делфі" (Delfi) продовжуються, наразі здійснюється генеральна відкатка забортної води. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі міністр інфраструктури Владислав Криклій, передає УНН.

"Зрада скасовується. Роботи з підняття і відбуксирування танкера Делфі продовжуються. Наразі здійснюють генеральну відкатку забортної води. Після цього перевірка водотічності та її усунення (у разі наявності)", - розповів Криклій.

Міністр зазначив, що такі заходи виконуються для безпечного подальшого переміщення судна на визначену ділянку.

"Безпека – пріоритет №1. Підрядник працює згідно з графіком, враховуючи корегування на погодні умови. Зберігаємо спокій та чекаємо фінальних результатів. Вже скоро", - підсумував він.

Нагадаємо, із кінця липня за дорученням Президента проблемою підняття танкера Delfi займається Мінінфраструктури. 26 серпня компанії "Трансшип" і "Бруклін-Київ", які вирішили допомогти державі, підняли танкер на рівний кіль.

Також нагадаємо, компанія "Трансшип" заявила, що інформація про дві невдалі спроби підняття танкера Delfi з мілини не відповідає дійсності.

Українські Національні Новини

Економіка