zranku-na-dekilkokh-mostakh-kiyeva-utvorilisya-zatori

Зранку на декількох мостах Києва утворилися затори

 • 18690 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Станом на 8:05 на декількох мостах та вулицях Києва утворилися затори. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Так, на правому березі Києва ускладнено рух Набережним шосе, вулицею Набережно-Рибальською, вулицею Богатирською, частково – проспектом Степана Бандери, вулицями Олени Теліги, Кирилівською та Вишгородською.

Ускладнення руху помітне на вулиці Щусєва, частково – на вулицях Юрія Іллєнка, Січових Стрільців, Жилянській, Проспекті Перемоги, Повітрофлотському проспекті, вулицях Миколи Грінченка, Васильківській, Великій Васильківській, Наддніпрянському шосе, Залізничному шосе, вулиці Михайла Бойчука.

На лівому березі ускладнено рух проспектом Миколи Бажана в бік Південного мосту, Дарницьким шосе, проспектом Юрія Гагаріна, вулицями Миропільською та Гната Хоткевича, Братиславською, проспектом Романа Шухевича.

Рух на мостах - Північному, Південному, Дарницькому, Патона та Метро - ускладнено в напрямку правого берега.

Як повідомляв УНН, до наступних травневих свят планують завершити ремонт на мосту через Хаджибейський лиман, що має вирішити проблему заторів на в’їзді в Одесу.

Українські Національні Новини

Київ