zranku-na-donbasi-cherez-mozhlivi-provokatsiyi-ne-pratsyuvav-kpvv-zaytseve

Зранку на Донбасі через можливі провокації не працював КПВВ "Зайцеве"

 • 9664 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Сьогодні зранку, з метою запобігання провокацій з боку російсько-терористичних військ, на Донбасі не працював контрольно-пропускний пункт "Зайцеве". Про це у Facebook повідомляє прес-служба Операції об’єднаних сил, передає УНН.

"Сьогодні, 9 травня, з метою запобігання провокацій з боку російсько-терористичних військ, забезпечення безпеки громадян, командуванням Об’єднаних сил з 10.30 до 13.00 на контрольно-перепускному пункту в’їзду-виїзду (КПВВ) "Зайцеве" було тимчасово запроваджено режим "Червоний", - йдеться у повідомленні.

На даний час, КПВВ працює у штатному режимі, пропуск громадян відновлено.

Нагадаємо, з початку сьогоднішньої доби в зоні проведення бойових дій на Донбасі вже загинув один український військовослужбовець. Всього сьогодні з опівночі на Донбасі вже зафіксовано 11 прицільних обстрілів позицій Збройних сил України.

Як повідомляв УНН, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 21 раз застосовували заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Унаслідок ворожого вогню четверо військовослужбовців ЗСУ зазнали поранень.

Зазначається, що сепаратисти 8 травня вкотре застосували по мирних мешканцях населених пунктів Зайцеве та Лоскутівка 152-мм гармати та 120-мм міномети. Снаряди влучили у житлові будинки та господарські будівлі.

За даними розвідки, одного бойовика знищено та 5 поранено.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП