zranku-u-stolitsi-utvorilisya-zatori-3

Зранку у столиці утворилися затори

 • 15170 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Станом на 8:45 на дорогах Києва помітне значне ускладнення руху. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Стоїть у заторах Володимирський узвіз, вулиця Басейна, бульвар Лесі Українки, вулиця Льва Толстого, Петрівська алея, вулиця Юрія Іллєнка, вулиця Саксаганського, вулиця Велика Васильківська, Голосіївський проспект та проспект Валерія Лобановського. Частково у заторах стоїть бульвар Тараса Шевченка, Набережне шосе, вулиця Михайла Грушевського, проспект Перемоги.

На лівому березі Києва високий рівень заторів помітний на проспектах Соборності та Миколи Бажана, проспектах Юрія Гагаріна та Генерала Ватутіна, бульварі Перова, проспекті Визволителів, Броварському проспекті, Дарницькому шосе, Харківське шосе, вулиці Генерала Жмаченка, вулиці Миропильській.

Рух на мостах — Дарницькому, Патона, Південному та Північному — ускладнено в напрямку правого берега. На Мосту Метро можна проїхати вільно.

Нагадаємо, в Україні у п'ятницю, 25 жовтня, очікується погода без опадів, температура повітря вдень сягатиме 22 градусів тепла, що дещо нижче, ніж днем раніше. 

Українські Національні Новини

Київ