zrobimo-vse-mozhlive-schob-surkisi-vidiyshli-vid-upravlinnya-klubom-i-ne-vikoristali-dinamo-v-politichnikh-igrakh-ultras

Зробимо все можливе, щоб Суркіси відійшли від управління клубом і не використали "Динамо" в політичних іграх - ультрас

 • 13926 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Вчора, на матчі Ліги чемпіонів "Динамо" - "Ювентус" у Києві фанати "біло-синіх" вивісили банери - "Суркіси - ганьба Динамо" і "Lucescu go away" ("Луческу йди"). Після поєдинку ультрас киян White Boys Club пояснили свою позицію і подальші наміри щодо президента "Динамо", передає УНН з посиланням на повідомлення уболівальників в Telegram.

У заяві наголошується, що за майже сім місяців, як "Динамо" закрило свої двері на стадіон вболівальникам ", відбулося багато змін. Серед них: призначення Луческу тренером, "Шахтар"почав грати на НСК, а "Григорій Суркіс тягне свої руки до клубу".

"Незмінним залишається лише одне - позиція ультрас Динамо WBC в питаннях честі і гідності. Нагадуємо знову для всіх. Ми ніколи не приймемо головним тренером людину, яка вважає, що Україна з Росією - це одна країна. Ми будемо намагатися робити все від нас можливе, щоб Суркіси відійшли від управління клубом і перестали його використовувати в своїх політичних іграх. Ми завжди будемо продовжувати відвідувати стадіони і нагадувати про нашу принципову позицію", - йдеться в заяві ультрас.

Нагадаємо, вболівальники "Динамо" зажадали від Суркісів компенсації коштів за матчі, що проводилися без глядачів.

Українські Національні Новини

Політика