zroblyu-vse-schob-ne-bulo-intrig-yermak-pro-printsipi-roboti-na-choli-opu

Зроблю все, щоб не було інтриг: Єрмак про принципи роботи на чолі ОПУ

 • 15467 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Новопризначений керівник Офісу Президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак наголосив, що основними принципами його роботи на новій посаді буде успішність Президента та країни. Про це він заявив на брифінгу у середу, передає кореспондент УНН.

"Хочу проінформувати про принципи, якими я буду керуватися на посаді керівника Офісу Президента України. Я вважаю, що головними спікерами ОП мають стати наші справи і результати. Тому вся наша робота буде сконцентрована на цьому. Ми повинні зробити все, щоб Офіс Президента був дійсно Офісом Президента, і ми всі працювали над тим, щоб Президент був успішний, і наша країна була успішна", - сказав Єрмак.

За його словами, робота буде базуватися на виконанні тих обіцянок, які були задекларовані під час президентської кампанії.

"Я хотів би також, і буду робити все необхідне, щоб в Офісі Президента основним принципом була комфортна атмосфера і професійна колективна робота однодумців, які поважають один одного. Я зроблю все, щоб ніякого телефонного права і втручання в державні процеси, ніяких інтриг – все буде прозоро і чесно", - наголосив Єрмак.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу Президента України і призначив на цю посаду свого до цього часу помічника Андрія Єрмака.

Українські Національні Новини

Політика