zrosla-kilkist-lyudey-scho-zaginuli-v-rezultati-vibukhu-v-goteli-v-gavani

Зросла кількість людей, що загинули в результаті вибуху в готелі в Гавані

 • 150032 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. Кількість загиблих внаслідок потужного вибуху в розкішному готелі в центрі Гавани в п'ятницю вранці зросла до 18, понад 50 отримали поранення, повідомляють офіційні джерела. Про це повідомляє Суньхуа, передає УНН.

Деталі

Інформацію про загиблих підтвердив під час прес-конференції керівник лікарняних служб міністерства охорони здоров'я Куби Хуліо Герра.

За попередніми даними, щонайменше вісім людей загинули і близько 30 госпіталізовані.

Цитата

"Директор охорони здоров'я провінції Еміліо Дельгадо Ізнага підтверджує, що система охорони здоров'я в Гавані повністю активна", - повідомили в офісі президента Куби в твіттері раніше в п'ятницю, додавши, що "кілька людей пропонують донорство крові".

Вважається, що причиною вибуху в готелі Saratoga став витік газу, повідомляє Офіс президента Куби.

П'ятизірковий готель, розташований біля будівлі Національного Капітолію, готувався до відкриття в найближчі кілька днів у рамках відродження туристичної індустрії на острові.

За повідомленнями в соцмережах, якими поділилися державні ЗМІ Cubadebate, вибух, очевидно, стався під час роботи на об’єкті зі зрідженим газом.

Після вибуху президент Куби Мігель Діас-Канель відправився на місце інциденту та до місцевої лікарні в Гавані, де надавали допомогу декільком пораненим, згідно із зображеннями, опублікованими Офісом президента Куби на своєму Twitter-акаунті.

Нагадаємо

У центрі столиці Куби стався вибух у готелі Saratoga: зруйновано кілька поверхів.

Українські Національні Новини

Новини Світу