zrosla-kilkist-zhertv-tisnyavi-na-kontserti-trevisa-skotta-pomer-9-richniy-khlopchik

Зросла кількість жертв тисняви на концерті Тревіса Скотта: помер 9-річний хлопчик

 • 15047 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Кількість загиблих унаслідок тисняви на музичному фестивалі Astroworld в американському Х'юстоні  зросла до 10. Про це повідомляє УНН із посиланням на CNN.

Деталі

У неділю, 14 листопада, у лікарні помер дев'ятирічний хлопчик на ім'я Езра Блоунт. Він перебував у медичній комі з травмами мозку, печінки та нирок.

На концерті хлопчик сидів на плечах у свого батька. Коли почалася тиснява, чоловік знепритомнів, і дитина впала у натовп. Коли батько отямився, Езра вже доправили до Техаської дитячої лікарні.

Нагадаємо

Трагедія сталася 5 листопада на фестивалі Astroworld у Х’юстоні (американський штат Техас) під час виступу репера Тревіса Скотта. Натовп фанатів стрімко рушив до сцени. Кілька людей впали, після чого почалася тиснява. Десятьом загиблим було від 9 до 27 років. 

Один із відвідувачів концерту подав на Скотта до суду. Репер співпрацює з поліцією і готовий підтримати сім'ї жертв, зокрема оплатити похорони.

Додамо

Astroworld — щорічний музичний захід, який проводять у Х’юстоні з 2018 року.

29-річного репера Тревіса Скотта з 2013 року вісім разів номінували на премію “Греммі”. Він має трирічну доньку від світської левиці Кайлі Дженнер.

Українські Національні Новини

Новини Світу